• 60's Forever
 • Bb Project
 • Björn Mortensen
 • Danne Stråhed
 • Familjen Sigfridsson
 • Fancy Dan
 • Illusionisten Mike
 • Joddla Med Siv
 • Lasse Sigfridsson
 • Let's Party
 • Moderna Tider
 • Pökerz
 • Reelin' & Rockin'
 • Raggarfest
 • Sofie Svensson & DOM DÄR
 • Sommarnatt
 • The Hub Caps
 • The Playtones
 • TT Grace

60's Forever

Pressbild   Hemsida  
 

60's Forever

Upplev en oförglömlig kväll - i nostalgins tecken!

"60´s Forever" bjuder på kavalkad av låtar Du alltid vill komma ihåg och i svart-vitt? Framförd av musiker som fått otaliga priser för sitt sätt att vårda denna musikskatt.
Showen är uppdelad i två delar där den första presenterar det bästa från 60-talet. Du hittar guldkorn från Stones, Beatles, Hollies, Tremeleos, Cliff Richard & Shadows, Four Seasons mfl. En aha-upplevelse för kropp och själ.
Andra delen ägnas åt det mest amerikanska som finns - The Beach Boys - och går under namnet "Fun Fun Fun"! Det här gänget kan verkligen hantera den grymma stämsången, soundet, klädseln, glädjen och sommarkänslan. Du får hela spektrat från "Barbara Ann" till "Good Vibrations".

Kom runt - bara för att bli glad - Välkommen!
Längd: 2x 45 minuter plus paus.

60's Forever

Pressbild A House Is Not A Home
 

Bb Project

Bb Project – en förkortning för Burt bacharach Project.

Bb Project gör en hyllning till Burt Bacharach.

En av de verkligt stora kompositörerna med hur många hits som helst i bagaget. Vem har inte hört Raindrops Keep Fallin’ On My Head, What’s New Pussycat, That’s What Friends Are For, Arthur’s Theme, Close To You…

Bacharach har också samarbetat med många andra kompositörer och från plattan han gjorde med Elvis Costello har vi tagit med några mycket vackra låtar. Kanske inte så kända men väldigt uppskattade.

Bb Project består av fem mycket rutinerade musiker som brinner för detta och har märkt att det finns en längtan hos folk att få höra Bacharachs musik som alltför sällan hörs eller syns i etern.


Bb Project från vänster:
Peter Lilja, klaviatur
Mats Winroth, bas
Peter Rudenborg, sång, trumpet och flygelhorn
Olle Gunnarsson, saxofoner, flöjt och klaviatur. Har även gjort alla arrangemang.
Jan Larsson, trummor.

Hoppas det låter intressant och att vi får glädjen att spela hos Er och för Er publik.       
 

Björn Mortensen

Behöver Ni en duktig konferencier, speaker eller moderator är Björn Mortensen rätt person för jobbet. En kille med stort självförtroende som vet var han står och kan - men är absolut inte kaxig för det.

Björn är 39 år och bosatt i Kalmar och har de senaste åren jobbat som Centrumutvecklare i staden, där han gjort ett mycket bra jobb. Som bevis på detta blev han utsedd till Årets Centrumutvecklare 2017 (se nedan).

Han har också under tiden jobbat som konferencier, speaker och haft modereringsuppdrag (se bif blad); Victoriadagarna, Ironman, Mäklarsamfundets Årskonferens för att nämna några av jobben.

Björn lyckas göra det på ett underhållande och roande sätt som tilltalar publiken. Ställer frågor som folk vill få svar på och håller ihop det på ett proffsigt sätt. Han har också själv genomfört en fulldistans Ironman och Vasaloppet.

Hoppas Ni tycker att Björn låter intressant för Er och ser fram emot att höra av Er för mer info om honom.

Med vänlig hälsning Peter Rudenborg, Nöjeskällan Sverige KB
0471-466 50, 070-66 70 952, peter@nojeskallan.se


 

Pressmeddelande:

Björn Mortensen utsedd till
Årets Centrumutvecklare 2017


Björn Mortensen, Kalmar City, utsågs av Riksorganisationen Sveriges Centrumutvecklare till Årets Centrumutvecklare 2017 under Svenska Stadskärnors årskonferens i Varberg på onsdagskvällen den 17 maj.

Det var tre spända kandidater som väntade på att vinnaren av Årets Centrumutvecklare 2017 skulle avslöjas och det gick verkligen att känna på nyfikenheten i rummet innan juryn meddelade att det var Björn Mortensen, vd på Kalmar City, som tog hem årets utmärkelse.

Vi hade tre mycket starka kandidater även i år och vi i juryn har haft ett svårt uppdrag att utse en vinnare bland de nominerade. Det är jättekul att se vilken hög nivå våra yrkesverksamma inom området håller, säger Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare.

Juryns motivering lyder: ” För ett enormt engagemang och nytänkande som skapat goda resultat på kort tid, genom ett väl förankrat och inkluderande arbetssätt, och med en direkt koppling till stadens utvecklingsframgångar, tilldelas utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2017 Björn Mortensen”.
Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.
Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Svenska Stadskärnor och Fastighetsägarna.


Danne Stråhed

Pressbild   Hemsida  
 

Danne Stråhed

Om Danne

Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande "flickorna", medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och satt upp två uppmärksammade nyårsrevyer som tagit publiken med storm. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första dansband har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg - spikrakt uppåt.

Idag är han en av våra mest folkära artister.

Illusionisten Mike

Pressbild      
 

Familjen Sigfridsson

Familjen Sigfridsson består av Lasse, hans son Emil och Emils fru Zara som tidigare sjöng i Sarek. Dessutom är deras dotter Ängla, 12 år, med och givetvis är tvillingarna Vilda och Älvin även med på ett hörn.

- Vi provade på att göra några julkonserter under konceptet ”Familjen Sigfridsson” där hela familjen var med och sjöng olika låtar.

- Av en familj till andra familjer. En riktig familjeföreställning alltså. Och gensvaret var fantastiskt bra, fortsätter Lasse.

Fancy Dan

Pressbild Logotype Hemsida Lyssna
 

Fancy Dan

Fancy Dan är ett av dom bästa rocka billy banden i Sverige.

Bandet vann priset som årets bästa Svenska rocka billy band 2007.
18/8 släpps deras nya efterlängtade full cd Teenage Sunset i handeln

Illusionisten Mike

Pressbild Logotype Hemsida  
 

Illusionisten Mike

"Det finns många men bara en Mike!"

Mike presenterar en professionell och magisk trolleri Stand-up show med elegant finess. En sprakande Magic Mystery Tour. Häpnadsväckande illusionstrick mitt framför dina ögon! En show med en blandning av mycket humor, trolleri och magi som passar för alla tillfällen! Passande trolleriunderhållning som After Dinner show på företagsarrangemang, föreningar, mässor och fester, ja överallt där människor träffas och vill ha underhållning av högsta klass.

En annan av Mike's specialiteter är Close-Up Magic/bordstrolleri, vilket är detsamma som magi i det lilla formatet.

Mike har över 25 års erfarenhet med trollerishower för både barn och vuxna!

Joddla med Siv

Pressbild Logotype Lyssna  
 

Joddla med Siv

Joddla med Siv är kultbandet som levererat livsnödvändig musikalisk modersmjölk till jordens befolkning sedan sent 1900-tal. Bandet startade nådens år 1990 och är ett folkets band med sin ytterst lojala publik som i snart 25 år fyllt våra parker å torg. Musikstilen går ej att beskrivas eller på något annat sätt återges i ord, utan måste med liv å lust upplevas på plats. Trots ett otal publikrekord kan man nästan aldrig läsa eller höra om bandet i svensk media då skribenter å journalister generellt besitter en alltför trångsynt å låg folklighet samt tar sej själva på alldeles för stort allvar. Bandet anser att musikbranchen till stora delar är en flock genetiskt avfall krypandes runt i en ring med huvudet uppstoppat i framförvarandes pastejkök.

Kärlek till folket å lägre moms på skithuspapper är för övrigt bandets motto.

Så damer å herrar, gamla å unga ...,
- Här kommer!
- Lukky Martin, Steven Ragebla, Per Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga å Uffe Bong

Lasse Sigfridsson

Pressbild Logotype 1 Hemsida  
  Logotype 2    

 

  Lasse Sigfridsson

En dröm gick i uppfyllelse när Lasse Sigfridsson gick sin egen väg!

När Lasse Sigfridsson slutade i Lasse Stefanz var hans stora dröm att få göra ett soloalbum. Nu tre år senare har det blivit tre album och drömmen har mer än besannats. Allt kröntes i Grönlandsparken i Malung under dansbandsveckan 2014 då Lasse fick ta emot en guldskiva för debutalbumet “Min egen väg” som släpptes i oktober 2012.

Solokarriären tog fart för Lasse i och med den guldskiveaktuella debutplattan "Min egen väg". Skivan blev en supersuccé och gick direkt upp på tredje platsen på den svenska topplistan. Sommaren efter toppades det resultatet med uppföljaren "En gång till" som gick in som tvåa!
- Den veckan var en otroligt rolig vecka på topplistan. Då låg min första skiva "Min egen väg" etta på listan över flest sålda skivor i midprice och min då nya skiva "En gång till" tvåa på den stora topplistan. Jag fick nästan nypa mig i armen, ler Lasse.

Lasse Sigfridsson var med och bildade Lasse Stefanz 1967. Lasse slutade under våren 2012 i bandet efter 45 år. På debuten “Min egen väg” plockade Lasse fram personliga favoriter från den skatt av låtar som han sjöng in under sina år i bandet. Låtar som till exempel "Främling" och "Septemberregn". Dessutom valde han ut några favoritlåtar från andra artister som han spelade in egna tolkningar på.

Nu i sommar har han släppt sitt tredje soloalbum som även det dundrade in på topplistan och sommaren har varit och är full av konserter med massor av publik. - Det är så roligt, säger Lasse. Jag gör allsångskvällar, jag sjunger på festivaler med min son Emil, jag gästsjunger på dansbandskvällar. Ja, jag gör precis det jag känner för och det har verkligen gått hem. Det gäller bara att följa sitt hjärta.

Något som nu bevisats genom att Lasse belönats med sin första guldskiva som soloartist. - Visst, det var fantastiskt att få min första guldskiva med Lasse Stefanz en gång i tiden och jag är så klart jättetacksam för de fantastiska åren vi hade tillsammans. Men att få en guldskiva för ett soloalbum som jag fått bestämma över helt själv är såklart snäppet bättre. En dröm har gått i uppfyllelse och det för att jag vågade gå min egen väg. Något jag också döpte albumet till. Då, 2012 var jag bara nöjd med att få ge ut ett soloalbum. Inget någon annan i Lasse Stefanz gjort tidigare, och så säljer den guld. Ja, vad ska jag säga. Jag är så oerhört tacksam.

För mer information eller bokning för en intervju med Lasse kontakta Anneli Ylinen på Atenzia Records - 0512 29959 eller anneli.ylinen@ginza.se

Fotograf av bilden är Pär Winberg

Lasse bokar du via Peter Rudenborg 0471-46650 eller
 

Bild      
       
 

En galen helkväll med Pökerz, scotts & DJ Robin på samma scen!

Se reklamfilm här...

 

Moderna Tider

Pressbild Logotype Hemsida  
       
  Moderna Tider

Lite information om bandet Moderna Tider.

Vi har turnerat i Sverige & Norge i hela tretton år, med vår Gyllene Tider-show. Då under namnet Billy. Så vi kan verkligen detta med att få till ett riktigt party med Gyllene Tider- Hitsen! Nu har vi valt att byta namn på bandet, till det mer passande ... Moderna Tider!

Vi skruvar nu upp vår show ytterligare, och har investerat i en stor LED-skärm som kommer göra showen ännu mer visuell... Tillsammans med vårt nya P:A får vi ett riktigt proffsigt ljud & ljus. Detta blir då en upplevelse utöver det vanliga. Det nya namnet Moderna Tider har även visat sig vara mycket bra i annonsering & marknadsföring m.m
( man förstår direkt vad det handlar om ) Så man kan verkligen säga att namnbytet är en stor vinst, Både för oss i bandet och för er som anlitar oss. En riktig Win-Win Situation!

Titta gärna in på vår nya hemsida www.modernatider.nu

Kolla även in vår Facebooksida.

Bild   Hemsida  
       
 


Pressbild - The Hub Caps, Cherry Tess och TT Grace här...
 

Reelin' & Rockin'

The Hub Caps, Cherry Tess och TT Grace

The Hub Caps
Bandet bildades år 2000 av Ricky James och Johnny Valentine som båda har en sällsynt passion för 50-tals musik i alla möjliga former. Bandet brukar beskriva sin musik som ett recept av:En slev rockabilly, ett par grabbnävar rock’n’roll, ett par stänk gammelcountry – Allt ihoprört och serverat med mycket sväng.

Cherry Tess
Hon sparkar bakut direkt och vräker iväg en ettrig och ilsken Johnny Burnette-inspirerad Did you know. Och sen är det som om Ronnebytjejen Therése Möller, eller Cherry Tess som hon kallar sig, aldrig hittar handbromsen. (Källa:Skivrecension i Barometern - Dennis Andersson)

TT Grace
Från Stockholms södra utkant härstammar bandet TT Grace, ett gäng grabbar som har hunnit samla på sig enorma mängder med erfarenheter. De är unga, hungriga och framförallt enormt professionella och levererar en sprittande och glad dow-wop rockabilly - musik som kunde vara hämtad från filmer som Grease eller tja... varför inte säga som The Boppers lät i början av sin karriär - ett band de lirat med vid mängder av tillfällen.

Bild      
       

Fancy Dan

Pressbild 1
Pressbild 2
Pressbild 3 (pdf)
Logotype Facebook
 

Sofie Svensson & DOM DÄR

Presentation
Jag (Sofie Svensson) började 2015 skriva egna låtar. Allting började bara som en rolig grej, och jag la ut dom på Facebook & Youtube. Plötsligt spreds låtarna som en löpeld och det haglade in kommentarer och likes om att folk ville se och höra mer. En musiksida skapades, som idag har över 12.000 följare, och vi började även producera låtar till Spotify. Idag är det ca 110 tusen unika lyssnare på Spotify per månad, och det har lett till ca 5 miljoner streams sammanlagt. Jag fick i följd av allt detta förfrågningar om att spela live på olika tillställningar, vilket jag kände att jag inte ville då jag saknade ett band.

Nu, i januari 2017 har jag äntligen bildat mitt band: Sofie Svensson & Dom där, och allt känns grymt bra! Spelförfrågningar/bokningsbolag osv har börjat hagla in och vi är redo att stå på scenen. Vi kan kalla musikstilen för partyrock!

Vi är 5 personer i bandet, Sofie – vokalist, Fredrik – Bas, Robin – Gitarr, Tom – Trummor & Andy – Keyboard.

Vi kommer att kunna leverera ca 1 timmes underhållning med hitlåtar som:
· Rullar fram
· Janne
· Raggarlåten
· Mata mig Mfl

· 'BDSM' är en låt som snabbt blev populär när den släpptes i en video på Facebook och Youtube 2015. NU finns den äntligen på Spotify! Många älskar den, många höjer på ögonbrynet, men man ska inte glömma att den är skriven med glimten i ögat!
Vi har numera 15 milj streams
150.000 unika lyssnare/månad (spotify)
13.500 följare på facebook

Här lite länkar med och om oss:
Facebooksida
Youtubesida
Instagram

 

 

Sommarnatt

Pressbild

The Hub Caps

Pressbild Logotype Hemsida Lyssna
 

The Hub Caps

Bandet bildades år 2000 av Ricky James och Johnny Valentine som båda har en sällsynt passion för 50-talsmusik i alla möjliga former.

Bandet består i dag av:
Johnny Valentine-sång och gitarr
Ricky James-kontrabas och sång
Bo Belly-batterist och sång

Musiken kan beskrivas som ett recept av:
En slev rockabilly
Ett par grabbnävar rock n roll
Några stänk av gammelcountry.
Allt noga ihoprört och serverat med massor av sväng.

Bandet har kommit att bli ett av de mest populära i sin genre och spelar idag runt i hela norden.

2004 släpptes första platta (The HubCaps) på egen ettikett. Skivan fick strålande rescentioner och följdes upp av ”FullThrottle” 2006. Denna gång i på bolaget Old Rock Records.

Nya plattan ”3rd Base” kom sommaren 2010 på Enviken Records. En platta som har gjort att bandet även hörts flitigt på radio. Låten ”Cindy” var uppe och utmanade till svensktoppen, men blev slagen av Bo Kaspers och Sanna Nielsen trots ett överlägset röstresultat på Sveriges Radios hemsida.

För mer info: www.thehubcaps.se

http://www.facebook.com/#!/pages/The-HubCaps/102086126159

The Playtones

Pressbild Logotype Facebook  
 

The Playtones

The Playtones vinnare i dansbandskampen på SVT 2009!

Över en natt gick The Playtones från att vara ett okänt band till att vara det hetaste bandet på dansbandshimmelen 2010. 3/2 släpptes debutalbumet "Rock´n Roll Dance Party" som sålde guld efter en dag!


Illusionisten Mike

Pressbild Logotype Hemsida  
Pressbild 2      
Pressbild 3      
  TT Grace

Från Stockholms södra utkant härstammar bandet TT Grace, ett gäng grabbar som har hunnit samla på sig enorma mängder med erfarenheter. De är unga, hungriga och framförallt enormt professionella och levererar en sprittande och glad dow-wop rockabilly - musik som kunde vara hämtad från filmer som Grease eller tja... varför inte säga som The Boppers lät i början av sin karriär - ett band de lirat med vid mängder av tillfällen.

Trots sin ringa ålder har bandet turnerat flitigt under tio års tid över hela landet, från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Inte att förglömma delar av USA där de varit med i bland annat två tv-shower: George Kleins tv show i Memphis och Steve Bowers tv show i Jackson, Tennessee.

Liveshower på "Elvis Week" i Memphis med inga mindre än "Sun Records" legendarerna: Rayburn Anthony & Carl Mann som gästartister är också något som grabbarna hunnit med och dessutom har de tidigare jobbat med producenten Larry Rogers, som bl.a har producerat Ricky Nelson och Beatles ex-trummis Ringo Starr.

Leadsångaren Dennis Quintero, trummisen och basisten har även turnerat i tre år med Peter Jezewski (fd. sångare i The Boppers) och hans show Bebopaluba. Där blev de snabbt populära hos publiken i alla konserthus runtom i landet. Dennis Quintero är mycket känd för sin fantastiska röst och sitt scenframträdande. "Han har allt, den otroligt duktiga bassångaren! (Citerar publik på konserthus) Är oslagbar"!

Men det viktigaste är inte att rabbla vad de gjort utan vad de gör nu! De har precis släppt en kanonplatta fylld med partyglad skön rockabilly! Wop Bam Boom! Stämbaserad rock'n'roll som är svängig och glad! Mycket körer, falsettsång och basröst blandat med sockersöta melodier!

TT Grace består av:
Dennis Quintero, sång och gitarr
Pontus Rönn, trummor
Andre' Fransson, gitarr och körsång
Martin Wallberg, Piano och körsång
Edvard Gustafsson, Bas och körsång