Artister A-J - Nöjeskällan - en källa till nöjen i Sverige

Till innehåll
Våra artister A-J
Barbados Unplugged Trio

Barbados har med sitt namnkunniga anseende och sin digra lista av kända hitlåtar medverkat på många scener runt om i norden de senaste 25 åren. Såväl Sveriges folkparker som de stora arenorna har avverkats av de musikaliska killarna.

Här bjuder frontfigurerna i bandet på en mer avskalad, akustisk show som lämpar sig i en mängd nya forum. Allt från konsertsalar till företagsevent, julbord, krogshower eller varför inte i ditt vardagsrum?
Formen Unplugged öppnar för en intimare och mer dynamisk upplevelse, där publiken kan bjudas på anekdoter från bandets långa karriär, annorlunda versioner av Barbadoshitsen, och avslutas i ett akustiskt råös!

Barbados Unplugged Trio består av:

Björn Lagerström (Sång)
Peter Samuelsson (Bas,sång)
Mathias Lager (Gitarr,sång)

Bb Project
Bb Project – en förkortning för Burt Bacharach Project.

Bb Project gör en hyllning till Burt Bacharach.

En av de verkligt stora kompositörerna med hur många hits som helst i bagaget. Vem har inte hört Raindrops Keep Fallin’ On My Head, What’s New Pussycat, That’s What Friends Are For, Arthur’s Theme, Close To You…

Bacharach har också samarbetat med många andra kompositörer och från plattan han gjorde med Elvis Costello har vi tagit med några mycket vackra låtar. Kanske inte så kända men väldigt uppskattade.

Bb Project består av fem mycket rutinerade musiker som brinner för detta och har märkt att det finns en längtan hos folk att få höra Bacharachs musik som alltför sällan hörs eller syns i etern.


Bb Project från vänster:
Peter Lilja, klaviatur
Mats Winroth, bas
Peter Rudenborg, sång, trumpet och flygelhorn
Olle Gunnarsson, saxofoner, flöjt och klaviatur. Har även gjort alla arrangemang.
Jan Larsson, trummor.

Hoppas det låter intressant och att vi får glädjen att spela hos Er och för Er publik.
 

Björn Mortensen

Behöver Ni en duktig konferencier, speaker eller moderator är Björn Mortensen rätt person för jobbet. En kille med stort självförtroende som vet var han står och kan - men är absolut inte kaxig för det.

Björn är 39 år och bosatt i Kalmar och har de senaste åren jobbat som Centrumutvecklare i staden, där han gjort ett mycket bra jobb. Som bevis på detta blev han utsedd till Årets Centrumutvecklare 2017 (se nedan).

Han har också under tiden jobbat som konferencier, speaker och haft modereringsuppdrag (se bif blad); Victoriadagarna, Ironman, Mäklarsamfundets Årskonferens för att nämna några av jobben.

Björn lyckas göra det på ett underhållande och roande sätt som tilltalar publiken. Ställer frågor som folk vill få svar på och håller ihop det på ett proffsigt sätt. Han har också själv genomfört en fulldistans Ironman och Vasaloppet.

Hoppas Ni tycker att Björn låter intressant för Er och ser fram emot att höra av Er för mer info om honom.

Med vänlig hälsning Peter Rudenborg, Nöjeskällan Sverige KB
0471-466 50, 070-66 70 952, peter@nojeskallan.se
Pressmeddelande:
Björn Mortensen utsedd till
Årets Centrumutvecklare 2017

Björn Mortensen, Kalmar City, utsågs av Riksorganisationen Sveriges Centrumutvecklare till Årets Centrumutvecklare 2017 under Svenska Stadskärnors årskonferens i Varberg på onsdagskvällen den 17 maj.
Det var tre spända kandidater som väntade på att vinnaren av Årets Centrumutvecklare 2017 skulle avslöjas och det gick verkligen att känna på nyfikenheten i rummet innan juryn meddelade att det var Björn Mortensen, vd på Kalmar City, som tog hem årets utmärkelse.

* Vi hade tre mycket starka kandidater även i år och vi i juryn har haft ett svårt uppdrag att utse en vinnare bland de nominerade. Det är jättekul att se vilken hög nivå våra yrkesverksamma inom området håller, säger Marlene Hassel, ordförande Sveriges Centrumutvecklare.

Juryns motivering lyder: ” För ett enormt engagemang och nytänkande som skapat goda resultat på kort tid, genom ett väl förankrat och inkluderande arbetssätt, och med en direkt koppling till stadens utvecklingsframgångar, tilldelas utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2017 Björn Mortensen”.
Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.
Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Svenska Stadskärnor och Fastighetsägarna.Läs och se mer i våra två pdf-filer

Familjen Sigfridsson

Familjen Sigfridsson består av Lasse, hans son Emil och Emils fru Zara som tidigare sjöng i Sarek. Dessutom är deras dotter Ängla, 12 år, med och givetvis är tvillingarna Vilda och Älvin även med på ett hörn.
- Vi provade på att göra några julkonserter under konceptet ”Familjen Sigfridsson” där hela familjen var med och sjöng olika låtar.
- Av en familj till andra familjer. En riktig familjeföreställning alltså. Och gensvaret var fantastiskt bra, fortsätter Lasse.

Fancy Dan

Fancy Dan är ett av dom bästa rocka billy banden i Sverige.
Bandet vann priset som årets bästa Svenska rocka billy band 2007.
18/8 släpps deras nya efterlängtade full cd Teenage Sunset i handeln

Illusionisten Mike

"Det finns många men bara en Mike!"

Mike presenterar en professionell och magisk trolleri Stand-up show med elegant finess. En sprakande Magic Mystery Tour. Häpnadsväckande illusionstrick mitt framför dina ögon! En show med en blandning av mycket humor, trolleri och magi som passar för alla tillfällen! Passande trolleriunderhållning som After Dinner show på företagsarrangemang, föreningar, mässor och fester, ja överallt där människor träffas och vill ha underhållning av högsta klass.

En annan av Mike's specialiteter är Close-Up Magic/bordstrolleri, vilket är detsamma som magi i det lilla formatet.

Mike har över 25 års erfarenhet med trollerishower för både barn och vuxna!

Joddla med Siv
Tillbaka till innehåll