Nyheter - Nöjeskällan - en källa till nöjen i Sverige

Till innehåll
Nyheter

Publicerad:2020-07-28
Maria i P4 Radio Östergötland!

Lyssna på Maria i Titanix i Radio Östergötland torsdag 30 juli kl 17.00Publicerad:2020-07-11
Allstars i P4 live!

P4:a Västernorrland sände Allstars idag! Går att lyssna efteråt på webben!
🎸🎼🎼🎼🎸Publicerad:2020-07-09
Mats Bergmans lägger ner!

"Efter noggrant övervägande väljer vi nu att lägga ner orkestern.
Det känns rätt att avsluta den här fantastiska resan nu. En resa som har gett oss så mycket roligt att se tillbaka på.
Men allt har sin tid och vi känner att det är rätt att ta sig an nya utmaningar nu.
Vi vill tacka alla som vi under åren har samarbetat med. Vi vill självklart också rikta ett enormt stort tack till vår fantastiska publik. Utan er så hade det inte blivit någonting.
Hälsningar Magnus Gullmar Micke och Tobbe"

Publicerad:2020-07-07
Henrik Sethsson fyller 50 år!

Idag fyller Henrik Sethsson i Casanovas 50 år. Vi på Nöjeskällan bugar och grattar Henrik på hans stora dag


Publicerad:2020-07-06
Larz-Kristerz: Svårt med pardans i coronatider!

Text hämtad från DN:s artikel 2020-07-05
"Larz-Kristerz hade en fulltecknad turnésommar, men alla datum avbokades på grund av coronapandemin.
– I början var man försiktigt optimistisk och tänkte att det kanske var tillfälligt. Sedan kunde vi bara se på när spelplanen föll ihop som ett korthus, säger sångaren Peter Larsson.
Vanligtvis turnerar Larz-Kristerz land och rike runt under hela året. Men det är något speciellt med just sommarturnéer.
– Allt är mycket skönare på sommaren. Att inte behöva rulla utrustningen genom metervis med snö till exempel. Sedan har vi vissa traditionsspelningar, som Dansbandsveckan i Malung och på Larmtorget i Kalmar, där vi varit varje sommar sedan 2009. Det är trist att det inte blir av, säger Peter Larsson."Publicerad:2020-07-03
Larz Kristerz fick fem F i Får Jag Lovs musikrecension!

Larz Kristerz fick fem F för sitt senaste album "Lättare sagt än gjort".
i en musikrecension i tidningen Får Jag Lov.

Publicerad:2020-07-03
Andreas Olsson i Sannex programvärd i P4 Dans!

"P4 Dans 🎶🎸
Veckans programvärd: Andreas Olsson i Sannex! Lyssna på söndag 5 juli kl 19.30-21 eller när du vill i appen SR Play eller via webben: sverigesradio.se/p4dans"
Foto: P4 Dans
Andreas Olsson

Publicerad:2020-06-19
Casanovas startar upp "DANSA HEMMA" på SVT!

Nu är det klart att SVT ger Casanovas förtroendet att starta upp "DANSA HEMMA" som sänds vecka 29 på SVT! Måndag 13/7 kl 18.30 kickar vi igång 🤗

Publicerad:2020-06-10
Ny singel med Wahlströms och livestream!

Äntligen vänner😊! På midsommarafton, 19 juni, är det äntligen dags att släppa en ny singel! Den är skriven av Anders Wigelius och Ulf Georgsson. Riktig härlig buggrökare lagom till sommaren. Låten heter "Kyssarna du gav mig".


Lördag 13 juni mellan kl 19-21 är det dags för livestream med Wahlströms.
Vår konferencier för vår livestream på lördag är ingen mindre än Jerry Prütz, Linköpingsfödd musiker som till vardags bland annat åker runt med sitt band Cirkus Prütz och även olika stand-up-föreställningar. En man med många strängar på sin lyra som också är oerhört intresserad av dansbandsbussar!

Välkomna så ses o hörs vi 😊

Publicerad:2020-06-02
Dansa hemma – alla banden är klara!

Den 13 juli drar en annorlunda dansbandsvecka igång i SVT. Under fem kvällar spelar lika många dansband mellan kl 18.30 och 19.30. Publiken kan göra plats framför tv:n och dansa med sina närmaste.

- Dansbandskulturen är en stark del av den svenska folksjälen - det blir inte riktigt sommar i Sverige utan den. Vi har dessutom märkt att det finns en oerhörd längtan av att få komma ut och dansa. Många tittare har hört av sig till oss med önskemål om dansband i tv nu när alla evenemang är inställda. Därför känns det extra roligt att vi i sommar kan erbjuda möjligheten till en svängom hemma, tillsammans med några av Sveriges bästa dansband, säger Martina Pettersson, tf programchef på SVT i Göteborg.
Nu kan vi äntligen avslöja vilka som kommer att spela i SVT:s satsning "Dansa hemma". De fem dansbanden som kommer att göra tv-publiken sällskap är Streaplers, Larz-Kristerz, Blender, Casanovas och Martinez.

"Dansa hemma" sänds i SVT1 och kommer även att ligga på SVT Play.Publicerad:2020-06-01
Bob Stevens söker klaviaturspelare!

Bob Stevens söker klaviaturspelar som även spelar dragspel.

Kontakta Christoffer i Bob Stevens för mer info mm.

Publicerad:2020-05-28
Claes Lövgren programvärd i P4-dans!

Söndag 14/6 mellan 19.30-21.00 är Claes Lövgren veckans programvärd i P4 Dans.

Missa inte detta!

Publicerad:2020-05-27
Black Jack sänder livestream onsdag 3/6-20 kl.19-21!

Det rikskända Sundsvallsbandet Black Jack startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman (30 miljoner spelningar på Spotify). Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen! ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet.

Black Jack har gjort ett flertal album och haft ett tiotal låtar med på Svensktoppen. Den mest framgångsrika är ” Om det känns rätt ” som låg etta 1996.

Under åren har Black Jack varit med i flera underhållningsprogram i TV, bl.a. Sommarkrysset, QX – Galan, Jeopardy, Mat Tina, Gokväll, Bingolotto, Nyhetsmorgon etc.

2016 sände SVT dokumentären” Black Jack – från film till verklighet ” som sågs av en miljonpublik.

Onsdag 3/6-20 kl.19-21 sänder bandet en livestream ”Kåt, glad & tacksam” från Nevo Studios, Sundsvall. Gäst via länk är Jacke Sjödin med nätsuccén ”Corona, Corona”(Black Jackez)

Låten ”Kåt, glad & tacksam” (filmcitat av Peter Dalle) , är så här långt den mest streamade dansbandslåten 2020.

Programledare är Martin Hanning Häggström.

Publicerad:2020-05-22
Ny singel med Engdahls!

ENGDAHLS som är ett av Sveriges populäraste och normalt sett ett av de mest turnerande dansbanden släpper idag sin nya singel "INGET ATT FÖRLORA" Engdahls har på väldigt kort tid etablerat sig, från att ha varit relativt okända till ett av de mest engagerade banden. Förra året gjorde de c.a 140 spelningar, hur många det blir detta konstiga 2020 ... vet ingen. MEN vi vet att de arbetar för fullt med nya låtar och inspelningar i Storm Studio här i Landskrona, där Fredrik Engdahl skruvar fram nya låtar till bandet. Övriga medlemmar i Engdahls är Staffan Ekström, Lars-Göran (Gas) Petersson och Ronny Palm, samtliga är rutinerade musiker som tidigare har lirat i band som tex. Voize, Candys, Ajax m.fl.  ENGDAHLS hälsar.... att de just nu håller på med inspelningar till sitt kommande fullängdsalbum och fram tills dess att det är färdigt, kommer de att släppa singlar för att stilla den värsta ”Engdahlshungern”  :-)

Publicerad:2020-05-20
SVT satsar på dansband i sommar!När hela dansbandsbranschen nu står still, och räknar med att göra det hela sommaren, satsar Sveriges Television på just dansen. Mellan 12 och 17 juli kommer programmet "Dansa hemma" att sändas (60 minuter per program). Det är en del i satsningen på en bred sommarunderhållning från SVT.
Så här säger Martina Pettersson som är projektledare vid SVT i Göteborg:
"Då dansbandsveckan i Malung uteblir så vill SVT göra det bästa möjliga för den dansbandsälskande publiken och därför sänds Dansa hemma varje kväll mellan 12 och 17 juli. SVT bjuder då in några av publikens favoritband att uppträda på vår dansbandsscen. De band som är klara hittills är Streaplers, Larz-Kristerz och Martinez. Och dansen, den får ske hemma med de närmaste."

"Fantastiskt roligt att SVT vill sända dansband på bästa sändningstid under en hel vecka. Det är klart att de flesta av oss hellre hade sett att alla evenemang kunde genomföras, men det här är ändå en bra tröst i sammanhanget. Hoppas nu att fler medier följer efter", kommenterar Thomas Deutgen, chefredaktör för Får Jag Lov.

Publicerad:2020-05-20
Programledare för P4 Dans!

Söndag 7 juni är Erica Sjöström, "Drifters" programvärd för P4 Dans!

Söndag 21 juni är Kjelle (Black Jack) programvärd för P4 Dans!

Söndag 28 juni är Maria Rolf programledare för P4 Dans! Det blir ett spännande program där hon delar med sig av sitt liv och även väljer musiken 🙂
Hälsningar Titanix ❤

Sänds i P4 mellan kl 19.30-21.00

Publicerad:2020-05-08
Peter programvärd i P4-dans!

Söndag 10/5 mellan 19.30-21.00 är Peter i Larz Kristerz veckans programvärd i P4-Dans.

Missa inte detta!

Publicerad:2020-04-22
Barbados medverkar i BingoLotto!

Den 10:e maj intar Barbados BingoLottos anrika scen och framför singeln "Tiden Står Stilla!" Slå på tv:n daaaah!


Om du var här
00:00
Publicerad:2020-04-17
Ny singel med Likes!

Likes släpper ny singel idag - "Om du var här". Det är bandets första med nya sångerskan Anna Jett.
Skriven av Åhlin/Sethsson
Producerad och mixad av Sjöstedt/CarlstedtPublicerad:2020-04-15
Larz Kristerz i "EFTER FEM" i TV4!

Torsdag 16:e april bjuder Larz Kristerz på musik i TV4:s
"EFTER FEM" tillsammans med Kalle Moraeus!
Missa inte detta.


Publicerad:2020-03-27
Drifters lägger ner!

Hej Kära Drifters vänner!
 
Den resa som tog sin början i Skövde redan 1962 börjar nu närma sig sitt slut. Vi har över tid funderat, stött och blött vad vi ska göra av vår framtid. Eftersom musiken har varit en stor del i allas våra liv, låter sig sådana beslut inte tas lättvindigt.
 

Några av oss har sedan en längre tid startat nya karriärer och andra är på väg. Därför känns det som det blivit dags att sätta punkt för den karriär som vi levt för och älskat i så många år. Vi hade kanske önskat att vi kunde avsluta detta på ett mindre abrupt sätt, men dom yttre omständigheterna ville annorlunda. Därför vill vi på detta sätt öppna våra hjärtan och ge er som följt oss genom åren all vår kärlek, samt passa på att tacka arrangörer, skivbolag, radio och tv, produktionsbolag, förmedlingar som korsat vår väg.
 

Vi vill givetvis också tacka Drifters medlemmar genom åren, alla kollegor och sist men absolut inte minst vår kära publik och vänner som vi haft så himla mycket kul med genom åren.
 

All vår kärlek till er
Erica, Stellan, Robban, Johan och RonnyPublicerad:2020-02-21
Ny singel med Donnez - 29 mars medverkar Donnez i Bingolotto!

Donnez nya singel ”En tiger i sängen” finns nu på Spotify!29 mars medverkar Donnez i Bingolotto. Det får ni absolut inte missa!


Publicerad:2020-02-06
Ny CD med Donnez!

6 mars släpper Donnez sin nya CD "Med värme och iskall champagne"

Du kan förbeställa den via Ginza.

LÅTLISTA
1. 140 mil
2. Förklara det för mig
3. Med värme och iskall champagne
4. En tiger i sängen
5. En plats kvar i mitt hjärta
6. Mitt hjärta längtar ut
7. Sången till Katarina
8. Det var på tiden
9. Sommarnatt och rock'n'roll
10. Ljus och värme
11. Innan sista tåget går
12. Som om det var igår
13. Är det nåt fel på mig
14. Skiljas som vännerPublicerad:2020-02-06
Årets dragspelare!

SDR har utsett årets dragspelare Donne Laitila.
Sveriges Dragspelares Riksförbund - SDR, gratulerar Donne som är känd som dragspelaren i dansbandet Donnez!Publicerad:2020-02-04
Date informerar!

"Hej allihop!
Det har nu gått ca. 2 månader sedan vi råkade ut för en trafikolycka på väg till en spelning.
Vi trodde inte då att det skulle behöva dröja så värst länge innan vi var igång med spelandet igen. Dessvärre har det visat sig att allt inte går så fort som man kan önska. Jan håller fortfarande på att rehabilitera sig från en fraktur i nacken. Det kommer dröja ett tag till innan han är återställd nog för att kunna jobba. Dessutom är bussen numera på skroten. Och mycket av vår utrustning är trasig.
Detta gör att vi tagit beslut om att avvakta med att spela tills allt och alla är helt återställda. Vi har stora förhoppningar om att vara igång igen senare under våren.
Då hoppas vi på att få möta er alla igen. 😃

Däremot blir det i en annan sättning.
Peter och Simon tog beslutet under hösten att gå vidare med annat i livet. Det är som alltid vansinnigt tråkigt att säga hejdå till vänner i bandet. Men vi önskar dom bägge stort lycka till med framtida saker! Och vi är säkra på att ni kommer få både se och höra dom bägge två i andra sammanhang. Tack för tiden som varit pojkar. Och som sagt, lycka till med allt😃

Till er andra säger vi istället... Vi ses till våren😃

//date"Publicerad:2020-02-04
Joakim "Jocke" Ekelund ny medlem i Alvenfors!

"Ok...vi kan inte hålla oss längre! :-)
Vi presenterar vår nya medlem Joakim "Jocke" Ekelund. Som ni kanske vet kommer han senast från drygt 30 år som gitarrist och tidigare sångare i Kindbergs. Vår nya konstellation kommer att ha smygpremiär 7 mars, när vi spelar i Norge. Sen blir det Sverigepremiär på Dansforumet i Huskvarna 15 mars. Vi hälsar Jocke hjärtligt välkommen och vi längtar tills vi får träffa er ute på dansbanorna.
Dessutom är vi på G med en ny, svängig singel på Spotify inom kort. Så håll utkik här på FB-sidan för releasedatum.
Vi ses!

//Alvenfors"Publicerad:2020-02-04
Voize informerar!

Publicerad:2020-01-31
Ny singel med Titanix!

"Äntligen är den ute, låten där vi som första dansband någonsin samarbetat med världsproducenten Ron Nevison, som är en av de största inom branschen och som spelat in Chicago, Kiss, Heart, Joe Cocker, Survivor, Europe, Thin Lizxy och många, många fler.
Låten är skriven av vår egen Jerry Rolf och med på släppet är ytterligare en låt av honom.
"Här vill jag leva"

Håll till godo!
Titanix ❤"Publicerad:2020-01-27
scotts i BingoLotto!

Efter snart 30 år tillsammans har dansbandsgiganterna Scotts etablerat sig som en av de större inom sin genre. Under lika lång tid har de spridit dansfeber runtom i landet. Dags att stretcha rejält, för den 2 februari, kl. 18.00 i TV4, bjuder de in till dans i BingoLotto!

Publicerad:2020-01-27
Ny singel med Barbados!

Barbados har släppt en ny singel "Tiden Står Stilla".
Lyssna på låten via Spotify.
Publicerad:2020-01-13
Ny singel med Black Jack!

Black Jack har släppt låten "Kåt, glad & tacksam".
Lyssna på låten via Spotify.
Publicerad:2020-01-10
Trummis sökes till Larz-Kristerz!

Vi kör med akustiska mikade trummor. Du ska kunna stämma, byta skinn och hålla utrustningen i skick. Du är flexibel och kan även spela med vispar och blompinnar, är lyhörd och kan både hålla igen volymen men även spela hårt.

Vi gillar då det svänger, så du kan spela typ Texas shuffle och rocksväng.

Du ska spela med tempoclick.

Vi spelar alla våra huvudinstrument i samband med skivinspelningar.

Vi spelar på riktigt dvs helt live så sång lead/stämmor är meriterande.

Har du körkort C och är van att köra orkesterbuss så är det också ett + ; likaså vana med ljud- och ljusutrustning.

Vi spelar ej bara dans utan kör både krogshow och olika varianter på framträdanden.

Utgångsort: Älvdalen/Dalarna.

Som person är du självgående, ser vad som behöver fixas då vi roddar och har en förmåga att tänka musikaliskt utanför boxen.

Maila ditt intresse och CV till Mats på Nöjeskällan.

Publicerad:2020-01-10
Titanix & Ron Nevison!

Publicerad:2020-01-08
Shine gör comeback!

Shine debuterade sommaren 2017 efter månader av förberedelser. Inget lämnades åt slumpen när denna nya konstellation av erfarna musiker lade ner sin själ i  repertoarval och arrangemang samtidigt som man satsade stort med investeringar i såväl teknik som varumärke. Succén var omedelbart ett faktum och året som följde lade Shine ”dansbandssverige” under sina fötter. Den lavinartade framgångens pris blev dock högt och hösten 2018 valde bandet att ta en timeout på obestämd tid.

Spelsugna och med läxor lärda från förra årets dyrköpta erfarenheter bröt Shine tysnaden när de den 16 november återuppstod i samband med Novemberforum på Furuparken i Östersund.

Shine bokas från mars 2020 genom Nöjeskällan.Publicerad:2019-12-18
Ny musikvideo med Callinaz!

Gott folk! Tomten kom tidigt i år, och han  levererade en rykande färsk musikvideo! Ni som kommer ihåg våra bravader  i Småland för ett par månader sedan och undrat vad det handlat om får  här förklaringen! Den är filmad och klippt av Matz Eklund på Filmdirekt. Ni känner kanske igen låten från vår senaste platta. :)

Hoppas ni gillar den!

Gilla och dela för glatta livet och ha en trevlig kväll! :)

Kram!
/Callinaz

Låtinfo:
Titel: Big Blue Eyes
Kompositör: Carolina Skaarup Lagerborg
Mix: Donne Laitila
Master: Uffe Börjesson

All rights reserved.

Ser du ingen video till höger klicka här...

Publicerad:2019-12-13
Donnez är nominerade till en Grammis!

Vi på Nöjeskällan gratulerar!

Så här skriver Donnez på sin Facebooksida;

"Wow! Vi är grymt glada och stolta över att vara nominerade till en Grammis i kategorin ”Årets Dansband”!

Kul att dessutom vara nominerade med dessa band/artister: Arvingarna, Perikles, Magnus Karlsson och Lasse Stefanz.

I februari blir det gala!"

Publicerad:2019-12-03
Ny sångerska i Likes!

Anna presenterar sig som ny sångerska i Likes.
Se filmen här...


Publicerad:2019-12-03
Skåningarna söker basist!

Dansbandet Skåningarna söker basist.


Kontakta Micke för mer info!
Mikael Wängkvist
Storgatan 16 C
524 30 Herrljunga
Tel: 0513 - 102 60
Mob: 0705 - 12 31 11

Publicerad:2019-12-02
Shine återuppstår!

Shine debuterade sommaren 2017 efter månader av förberedelser. Inget lämnades åt slumpen när denna nya konstellation av erfarna musiker lade ner sin själ i  repertoarval och arrangemang samtidigt som man satsade stort med investeringar i såväl teknik som varumärke. Succén var omedelbart ett faktum och året som följde lade Shine ”dansbandssverige” under sina fötter. Den lavinartade framgångens pris blev dock högt och hösten 2018 valde bandet att ta en timeout på obestämd tid.

Spelsugna och med läxor lärda från förra årets dyrköpta erfarenheter bröt Shine tysnaden när de den 16 november återuppstod i samband med Novemberforum på
Furuparken i Östersund.

Shine bokas från mars 2020 genom Nöjeskällan.Publicerad:2019-11-27
Tommys släpper ny jullåt!

Nu kan ni gå in på Spotify och förhandsspara vår nya jullåt "Vart tog tomten vägen?", så ligger den i din favoritlista direkt när den släpps.

Klicka på länken nedan och spara.
Så hittar vi kanske tomten.. 🎅🏻Publicerad:2019-11-18
Sannex gästar Bingolotto 24 november!

1977 var året då uppsalasönerna i Sannex slog ann de första ackorden tillsammans, i vad som då var ett skolprojekt. Idag är bandet ett Sveriges absolut främsta och mest hyllade dansband. Söndagen den 24/11, kl. 18 i TV4, gästar de BingoLotto. Tiden är inne att putsa dansskorna!

Med uppemot 140 spelningar per år är bandet ett av Sveriges mest uppskattade dansband. Få band får publiken att vallfärda till landets alla dansbanor som Sannex. Med nästintill 100 000 lyssningar varje månad på Spotify förgyller man tillvaron i det svenska folkhemmet även på avstånd. Med låtar som "Det flammar till", "Låtsats som att det regnar", "Allt som jag önskat"  och "Får jag följa med dig hem" bjuder man upp svenska folket till dans, om efter annan. Bandet har även figurerat i tv-rutan. 2018 tog man plats på scen i Allsång på Skansen. Två gånger har bandet dessutom smittat den svenska publiken med dansfeber, genom framträdanden i BingoLotto. Nu är det åter dags att äntra BingoLottos scen.

Publicerad:2019-11-06
BlackJack gästar Bingolotto 17 november!

Med 272 603 lyssnare på Spotify varje månad och flertalet oförglömliga hits i sin repertoar har BlackJack etablerat sig som ett av Sveriges absolut främsta dansband. Söndagen den 17 november, kl. 18 i TV4, bjuder de upp till dans i BingoLotto!

Publicerad:2019-11-01
Barbados Unplugged Trio!

Här bjuder frontfigurerna i Barbados på en mer avskalad, akustisk show som lämpar sig i en mängd nya forum. Allt från konsertsalar till företagsevent, julbord, krogshower eller varför inte i ditt vardagsrum?

Formen Unplugged öppnar för en intimare och mer dynamisk upplevelse, där publiken kan bjudas på anekdoter från bandets långa karriär, annorlunda versioner av Barbadoshitsen, och avslutas i ett akustiskt råös!

Publicerad:2019-10-22
Likes söker sångerska/sångare!

Vi söker ny frontare som vill vara med och ta bandet framåt både på scen och i studion. Utgångsort är Trelleborg, så vi ser helst att du är bosatt i Skåne.
I dagsläget gör vi ca 50 spelningar per år och släpper regelbundet egenproducerad musik.
För mer information kontakta:
Nöjeskällan
Peter Rudenborg
0471-466 50, 070-66 70 952Publicerad:2019-10-05
På söndag uppträder både Casanovas och Familjen Sigfridsson i Bingolotto!

På söndag uppträder både Casanovas och Familjen Sigfridsson i Bingolotto. Både Casanovas och Familjen Sigfridsson är rutinerade Bingolottogäster.
- Ja, eller jag är åtminstone rutinerad säger Lasse Sigfridsson med en leende på läpparna. Vi som Familj har varit med en gång tidigare och det var när vi sjöng inför julen förra året då vi släppte vårt julalbum.
- Men om du frågar mig hur många gånger jag varit i Göteborg och varit med och spelat så kan jag inte svara. Det är ett himla massa gånger. Det var en annan tid på Lokets tid då det enbart var dansband, säger Lasse. Det gjordes till och med samlingsskivor med dansbandsmusik med Bingolottos logotype på och en glad Loket på omslaget minns Lasse med ett leende.
- Vi har Bingolotto att tacka för mycket. Inte bara då utan även nu då det tar vår genre av musik på allvar och låter och synas på bästa sändningstid, säger Henrik Sethsson i Casanovas.
- Det är egentligen förjäkligt att behöva säga så. Att vi skall vara tacksam över att ett program bryr sig om en av Sveriges mest älskade genrer av musik som ändå dansband är, fortsätter Henrik. Men nu är det som det är, och Bingolotto är en fanbärare för Dansbandsmusiken och det skall de ha all cred över.
Något som Lasse Sigfridsson bara kan hålla med om.
- Det är verkligen konstigt hur media är. Så fort dansband är med i TV så ökar tittandet, det är bevisat. Ändå så är det precis som de inte vågar ha med dansband i sina program såger Lasse. Det är därför det är så kul med Bingolotto där vi alltid får så fint mottagande och som är en så stor bit av den svenska folksjälen, avslutar Lasse.
På söndag spelar Casanovas inte senaste succésingel "Ikväll är det jag som är kung" utan förra singeln "En bättre man" som även den blivit en succé.
-Vi brukar alltid lira snabba uptempolåtar när vi är med i programmet. Den här gången tänkte vi att vi istället fokuserar på en snygg mainstreamballad som "En bättre man" är. Det ska bli riktigt kul att göra den säger Henrik.
- Vi spelar "Sjung en sång med mig" som närmar sig en halv miljon streams på Spotify. Det är uptempolåt som är kul då alla i familjen är med och sjunger. Dessutom har vi med en dragspelare och tjej på fiol som kommer lira med oss säger Lasse. Det skall verkligen bli jättekul avslutar han.

Publicerad:2019-09-25
Nöjeskällan presenterar Allstars!

Nytt modernt dansband.


Tillbaka till innehåll