Nyheter - Nöjeskällan - en källa till nöjen i Sverige

Till innehåll
Nyheter

Publicerad:2021-04-26
Casanovas söker trummis!

Vi kollar nu först och främst av intresset och inväntar såklart att pandemin avtar så att vi kan börja turnera igen.
När detta blir vet ingen, men då finns tid att repa ihop ett Nytt Casanovas under tiden.

Vi ser gärna att du sjunger, men det är inget krav
Har du körkort C och är van att köra orkesterbuss så är det också ett +


Publicerad:2021-04-23
Blender medverkar i BingoLotto 2 maj!

BLENDER
Med ledord som glädje, positivism och fart har dansbandsmogulerna Blender spridit dansfeber runtom i vårt avlånga land i drygt 20 år. Den 2 maj, kl. 18.00 i TV4, äntrar de BingoLottos scen!

"Det kommer bli väldigt skoj och vi ska få spela vår låt ”Vi ses på min balkong”.
Hoppas ni vill vara med då".Publicerad:2021-04-06
Donnez medverkar i BingoLotto 18 april!

DONNEZ
I drygt 20 år har dessa giganter inom genren verkat i dansbandsmusikens tjänst. Idag är Donnez, med en villkorslös kärlek till musiken och publiken, ett utav landets absolut största dansband. Den 18 april, kl. 18.00 i TV4, gästar de BingoLotto!


Publicerad:2021-03-25
Larz Kristerz medverkar i BingoLotto!

Efter 10 år i dansbandsgenrens finrum har Larz-Kristerz gjort sig ett högt ansett namn på den svenska musikscenen. Den 28 mars, kl. 18.00 i TV4, bjuder de på dansbandsmagi från scenen i BingoLotto!


Publicerad:2021-03-05
Likes släpper ny singel!

Likes släpper sin nya singel på Spotify 12 mars.
En "grym" buggversion av låten "Två mörka ögon"!


Publicerad:2020-09-29
Viktor Johansson blir ny sångare och medlem i dansbandet Likes!

Han är född och uppvuxen i Örslösa, en liten by utanför Lidköping. Efter ett antal år på resande fot som artist och sångare för bl a Wallmans Nöjen bor Viktor numera utanför Kristianstad med sin familj och arbetar som musiklärare på AMB-Academy of Music and Business i Tingsryd. 2013 tog sig Viktor till riksfinalen i "Svensktoppen
Nästa" med låten ”Ända sen den dagen” och medverkade på låten ”Always There” tillsammans med bl a ABBA-saxofonisten Johan Stengård.

2014 släpptes tredje singeln ”Ur Ett Annat Perspektiv” och senare även en julskiva som såldes till förmån för Svenska CP-föreningens verksamhet.

2017 kom även singeln ”Celebrate Potential”.
Vi håller alla tummar vi kan för att världen snart återgår till det normala så att även Viktor får möjlighet att möta alla fantastiska dansare i vårt avlånga land. Fram till dess tänkte Likes bjuda på både live-stream och en ny singel i slutet av oktober.

Publicerad:2020-09-18
Simon Wardin slutar i Callinaz!

"Hör upp allesammans - här kommer ett meddelande från Simon ♥️
Hej mina kära vänner och bekanta ute på dansbanorna. Det är med vemod som jag, efter tre helt fantastiska år med ett exemplariskt band meddelar att jag hoppar av skeppet. De här tre åren jag spelat med i AB Callinaz har det inte bara varit fruktansvärt roligt utan väldigt lärorikt med. Och en tusenfaldig fröjd att ha fått träffa alla glada människor som har dansat/lyssnat på oss! Men nu bär jag iväg på nya äventyr och mål och hoppas att man får träffa er underbara människor i framtiden! Den här tiden kommer jag aldrig glömma. Önskar er all kärlek och lycka i dessa tuffare tider och står enade mot denna dumma Covid.
Och det största av tack till mina KOMPanjoner i Callinaz. Kan inte säga annat än att ni har gett mig så mycket. Scenvana, skratt, oförglömliga minnen och en massa mil ute på vägarna. Jag kommer alltid att ha er i mitt ❤️ !
All kärlek!
Eder,
Simon (Linkan/tunnan) Wardin"

"Visst är det ledsamt när en i ”familjen” väljer att gå andra vägar men vi har såklart full förståelse och önskar vår Simon all lycka till med vad han tar sig för! En fantastisk människa med stort hjärta och så otroligt musikalisk. Du blir saknad i bandet ♥️
Med detta så letar vi såklart med ljus och lykta efter en värdig ersättare. Gärna duktig på stämsång och det är inte ett måste att ditt huvudinstrument är just gitarr. Vi är öppna för förslag men viktigt att du är en enkel människa med mycket humor 😍
Dela inlägget, tagga någon ni tycker kan passa eller skicka ett mail till Callinaz
#callinaz #truelove"

Publicerad:2020-09-17
Per Håkan programvärd i P4 Dans!

När han slutade med Sannex ville han pröva på "ett vanligt jobb". Men längtan tillbaks till musiken blev för stark. Den 20 september är Per-Håkan Helén programvärd för P4 Dans och bjuder med oss till sitt paradis vid havet utanför Söderhamn. Kl 19.30 på söndag eller när som helst via appen SR Play eller www.p4dans/sverigesradio.se

Publicerad:2020-09-11
Titanix medverkar i BingoLotto!

TITANIX
Titanix är ett modernt dansband som sedan 1989 har turnerat landet runt otaliga gånger! Med enorm rutin och uteslutande medryckande toner har man etablerat sig som ett av Sveriges främsta dansband. Med i bagaget finns bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Kulturpris från sin hemkommun, Guldklavenomineringar samt har blivit tvåa i Dansbandskampen 2009. Med låtar som "1, 2, 3 gånger om" och "Häng med på party" har man genererat miljonhöga lyssningsantal på Spotify.

"LÅT INTE DIN SKUGGA FALLA HÄR"
Den 24 april tidigare i år gav bandet ut sin alldeles egna version av Ann-Louise Hansons ”Låt inte din skugga falla här”. Med låten levererar man en riktig partyversion och även på denna låt är världsproducenten Ron Nevison med och rattar ljudet som bara han kan! Dessutom väntar ett efterlängtat nytt album kring årsskiftet.

Håll till godo! Plocka bort bord och stolar, och gör er redo för dans!

Den 20 september, kl. 18 i TV4, gästar Titanix BingoLotto!

Publicerad:2020-08-31
Henry lämnar Titanix!

Vi vill tacka "Kixa" (Henry Kieksi) för 12 fantastiskt roliga år.
Otroligt många underbara minnen som sitter kvar livet ut som vi skapat tillsammans ❤
Vi önskar dig ett stort lycka till med dina nya åtaganden i framtiden!
Hälsningar
Vännerna i Titanix ❤

 
Publicerad:2020-08-31Publicerad:2020-08-25
Peter medverkar i "Fångarna på fortet!

Fredag 28 augusti medverkar Peter (Latz Kristerz) i "Fångarna på fortet".
Programmet sänds på TV4 kl 20:00

"Spänningen på Fortet fortsätter och denna afton ställs skidåkarna Anders Södergren och Ida Ingemarsdotter mot varandra. Idol-finalisten Kadiatou Holm Keita och artisten Ben Mitkus står vid Anders sida och Ida tävlar med Tobbe Blom och Peter Larsson."Publicerad:2020-07-28
Maria i P4 Radio Östergötland!

Lyssna på Maria i Titanix i Radio Östergötland torsdag 30 juli kl 17.00Publicerad:2020-07-11
Allstars i P4 live!

P4:a Västernorrland sände Allstars idag! Går att lyssna efteråt på webben!
🎸🎼🎼🎼🎸Publicerad:2020-07-09
Mats Bergmans lägger ner!

"Efter noggrant övervägande väljer vi nu att lägga ner orkestern.
Det känns rätt att avsluta den här fantastiska resan nu. En resa som har gett oss så mycket roligt att se tillbaka på.
Men allt har sin tid och vi känner att det är rätt att ta sig an nya utmaningar nu.
Vi vill tacka alla som vi under åren har samarbetat med. Vi vill självklart också rikta ett enormt stort tack till vår fantastiska publik. Utan er så hade det inte blivit någonting.
Hälsningar Magnus Gullmar Micke och Tobbe"

Publicerad:2020-07-07
Henrik Sethsson fyller 50 år!

Idag fyller Henrik Sethsson i Casanovas 50 år. Vi på Nöjeskällan bugar och grattar Henrik på hans stora dag


Publicerad:2020-07-06
Larz-Kristerz: Svårt med pardans i coronatider!

Text hämtad från DN:s artikel 2020-07-05
"Larz-Kristerz hade en fulltecknad turnésommar, men alla datum avbokades på grund av coronapandemin.
– I början var man försiktigt optimistisk och tänkte att det kanske var tillfälligt. Sedan kunde vi bara se på när spelplanen föll ihop som ett korthus, säger sångaren Peter Larsson.
Vanligtvis turnerar Larz-Kristerz land och rike runt under hela året. Men det är något speciellt med just sommarturnéer.
– Allt är mycket skönare på sommaren. Att inte behöva rulla utrustningen genom metervis med snö till exempel. Sedan har vi vissa traditionsspelningar, som Dansbandsveckan i Malung och på Larmtorget i Kalmar, där vi varit varje sommar sedan 2009. Det är trist att det inte blir av, säger Peter Larsson."Publicerad:2020-07-03
Larz Kristerz fick fem F i Får Jag Lovs musikrecension!

Larz Kristerz fick fem F för sitt senaste album "Lättare sagt än gjort".
i en musikrecension i tidningen Får Jag Lov.

Andreas Olsson
Publicerad:2020-07-03
Andreas Olsson i Sannex programvärd i P4 Dans!

"P4 Dans 🎶🎸
Veckans programvärd: Andreas Olsson i Sannex! Lyssna på söndag 5 juli kl 19.30-21 eller när du vill i appen SR Play eller via webben: sverigesradio.se/p4dans"
Foto: P4 Dans

Publicerad:2020-06-19
Casanovas startar upp "DANSA HEMMA" på SVT!

Nu är det klart att SVT ger Casanovas förtroendet att starta upp "DANSA HEMMA" som sänds vecka 29 på SVT! Måndag 13/7 kl 18.30 kickar vi igång 🤗

Publicerad:2020-06-10
Ny singel med Wahlströms och livestream!

Äntligen vänner😊! På midsommarafton, 19 juni, är det äntligen dags att släppa en ny singel! Den är skriven av Anders Wigelius och Ulf Georgsson. Riktig härlig buggrökare lagom till sommaren. Låten heter "Kyssarna du gav mig".


Lördag 13 juni mellan kl 19-21 är det dags för livestream med Wahlströms.
Vår konferencier för vår livestream på lördag är ingen mindre än Jerry Prütz, Linköpingsfödd musiker som till vardags bland annat åker runt med sitt band Cirkus Prütz och även olika stand-up-föreställningar. En man med många strängar på sin lyra som också är oerhört intresserad av dansbandsbussar!

Välkomna så ses o hörs vi 😊

Publicerad:2020-06-02
Dansa hemma – alla banden är klara!

Den 13 juli drar en annorlunda dansbandsvecka igång i SVT. Under fem kvällar spelar lika många dansband mellan kl 18.30 och 19.30. Publiken kan göra plats framför tv:n och dansa med sina närmaste.

- Dansbandskulturen är en stark del av den svenska folksjälen - det blir inte riktigt sommar i Sverige utan den. Vi har dessutom märkt att det finns en oerhörd längtan av att få komma ut och dansa. Många tittare har hört av sig till oss med önskemål om dansband i tv nu när alla evenemang är inställda. Därför känns det extra roligt att vi i sommar kan erbjuda möjligheten till en svängom hemma, tillsammans med några av Sveriges bästa dansband, säger Martina Pettersson, tf programchef på SVT i Göteborg.
Nu kan vi äntligen avslöja vilka som kommer att spela i SVT:s satsning "Dansa hemma". De fem dansbanden som kommer att göra tv-publiken sällskap är Streaplers, Larz-Kristerz, Blender, Casanovas och Martinez.

"Dansa hemma" sänds i SVT1 och kommer även att ligga på SVT Play.Publicerad:2020-06-01
Bob Stevens söker klaviaturspelare!

Bob Stevens söker klaviaturspelar som även spelar dragspel.

Kontakta Christoffer i Bob Stevens för mer info mm.

Publicerad:2020-05-28
Claes Lövgren programvärd i P4-dans!

Söndag 14/6 mellan 19.30-21.00 är Claes Lövgren veckans programvärd i P4 Dans.

Missa inte detta!

Publicerad:2020-05-27
Black Jack sänder livestream onsdag 3/6-20 kl.19-21!

Det rikskända Sundsvallsbandet Black Jack startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman (30 miljoner spelningar på Spotify). Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen! ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet.

Black Jack har gjort ett flertal album och haft ett tiotal låtar med på Svensktoppen. Den mest framgångsrika är ” Om det känns rätt ” som låg etta 1996.

Under åren har Black Jack varit med i flera underhållningsprogram i TV, bl.a. Sommarkrysset, QX – Galan, Jeopardy, Mat Tina, Gokväll, Bingolotto, Nyhetsmorgon etc.

2016 sände SVT dokumentären” Black Jack – från film till verklighet ” som sågs av en miljonpublik.

Onsdag 3/6-20 kl.19-21 sänder bandet en livestream ”Kåt, glad & tacksam” från Nevo Studios, Sundsvall. Gäst via länk är Jacke Sjödin med nätsuccén ”Corona, Corona”(Black Jackez)

Låten ”Kåt, glad & tacksam” (filmcitat av Peter Dalle) , är så här långt den mest streamade dansbandslåten 2020.

Programledare är Martin Hanning Häggström.

Publicerad:2020-05-22
Ny singel med Engdahls!

ENGDAHLS som är ett av Sveriges populäraste och normalt sett ett av de mest turnerande dansbanden släpper idag sin nya singel "INGET ATT FÖRLORA" Engdahls har på väldigt kort tid etablerat sig, från att ha varit relativt okända till ett av de mest engagerade banden. Förra året gjorde de c.a 140 spelningar, hur många det blir detta konstiga 2020 ... vet ingen. MEN vi vet att de arbetar för fullt med nya låtar och inspelningar i Storm Studio här i Landskrona, där Fredrik Engdahl skruvar fram nya låtar till bandet. Övriga medlemmar i Engdahls är Staffan Ekström, Lars-Göran (Gas) Petersson och Ronny Palm, samtliga är rutinerade musiker som tidigare har lirat i band som tex. Voize, Candys, Ajax m.fl.  ENGDAHLS hälsar.... att de just nu håller på med inspelningar till sitt kommande fullängdsalbum och fram tills dess att det är färdigt, kommer de att släppa singlar för att stilla den värsta ”Engdahlshungern”  :-)

Publicerad:2020-05-20
SVT satsar på dansband i sommar!När hela dansbandsbranschen nu står still, och räknar med att göra det hela sommaren, satsar Sveriges Television på just dansen. Mellan 12 och 17 juli kommer programmet "Dansa hemma" att sändas (60 minuter per program). Det är en del i satsningen på en bred sommarunderhållning från SVT.
Så här säger Martina Pettersson som är projektledare vid SVT i Göteborg:
"Då dansbandsveckan i Malung uteblir så vill SVT göra det bästa möjliga för den dansbandsälskande publiken och därför sänds Dansa hemma varje kväll mellan 12 och 17 juli. SVT bjuder då in några av publikens favoritband att uppträda på vår dansbandsscen. De band som är klara hittills är Streaplers, Larz-Kristerz och Martinez. Och dansen, den får ske hemma med de närmaste."

"Fantastiskt roligt att SVT vill sända dansband på bästa sändningstid under en hel vecka. Det är klart att de flesta av oss hellre hade sett att alla evenemang kunde genomföras, men det här är ändå en bra tröst i sammanhanget. Hoppas nu att fler medier följer efter", kommenterar Thomas Deutgen, chefredaktör för Får Jag Lov.

Publicerad:2020-05-20
Programledare för P4 Dans!

Söndag 7 juni är Erica Sjöström, "Drifters" programvärd för P4 Dans!

Söndag 21 juni är Kjelle (Black Jack) programvärd för P4 Dans!

Söndag 28 juni är Maria Rolf programledare för P4 Dans! Det blir ett spännande program där hon delar med sig av sitt liv och även väljer musiken 🙂
Hälsningar Titanix ❤

Sänds i P4 mellan kl 19.30-21.00

Publicerad:2020-05-08
Peter programvärd i P4-dans!

Söndag 10/5 mellan 19.30-21.00 är Peter i Larz Kristerz veckans programvärd i P4-Dans.

Missa inte detta!

Publicerad:2020-04-22
Barbados medverkar i BingoLotto!

Den 10:e maj intar Barbados BingoLottos anrika scen och framför singeln "Tiden Står Stilla!" Slå på tv:n daaaah!


Publicerad:2020-04-17
Ny singel med Likes!

Likes släpper ny singel idag - "Om du var här". Det är bandets första med nya sångerskan Anna Jett.
Skriven av Åhlin/Sethsson
Producerad och mixad av Sjöstedt/Carlstedt


Om du var här
00:00

Publicerad:2020-04-15
Larz Kristerz i "EFTER FEM" i TV4!

Torsdag 16:e april bjuder Larz Kristerz på musik i TV4:s
"EFTER FEM" tillsammans med Kalle Moraeus!
Missa inte detta.


Publicerad:2020-03-27
Drifters lägger ner!

Hej Kära Drifters vänner!
 
Den resa som tog sin början i Skövde redan 1962 börjar nu närma sig sitt slut. Vi har över tid funderat, stött och blött vad vi ska göra av vår framtid. Eftersom musiken har varit en stor del i allas våra liv, låter sig sådana beslut inte tas lättvindigt.
 

Några av oss har sedan en längre tid startat nya karriärer och andra är på väg. Därför känns det som det blivit dags att sätta punkt för den karriär som vi levt för och älskat i så många år. Vi hade kanske önskat att vi kunde avsluta detta på ett mindre abrupt sätt, men dom yttre omständigheterna ville annorlunda. Därför vill vi på detta sätt öppna våra hjärtan och ge er som följt oss genom åren all vår kärlek, samt passa på att tacka arrangörer, skivbolag, radio och tv, produktionsbolag, förmedlingar som korsat vår väg.
 

Vi vill givetvis också tacka Drifters medlemmar genom åren, alla kollegor och sist men absolut inte minst vår kära publik och vänner som vi haft så himla mycket kul med genom åren.
 

All vår kärlek till er
Erica, Stellan, Robban, Johan och RonnyPublicerad:2020-02-21
Ny singel med Donnez - 29 mars medverkar Donnez i Bingolotto!

Donnez nya singel ”En tiger i sängen” finns nu på Spotify!29 mars medverkar Donnez i Bingolotto. Det får ni absolut inte missa!


Publicerad:2020-02-06
Ny CD med Donnez!

6 mars släpper Donnez sin nya CD "Med värme och iskall champagne"

Du kan förbeställa den via Ginza.

LÅTLISTA
1. 140 mil
2. Förklara det för mig
3. Med värme och iskall champagne
4. En tiger i sängen
5. En plats kvar i mitt hjärta
6. Mitt hjärta längtar ut
7. Sången till Katarina
8. Det var på tiden
9. Sommarnatt och rock'n'roll
10. Ljus och värme
11. Innan sista tåget går
12. Som om det var igår
13. Är det nåt fel på mig
14. Skiljas som vännerPublicerad:2020-02-06
Årets dragspelare!

SDR har utsett årets dragspelare Donne Laitila.
Sveriges Dragspelares Riksförbund - SDR, gratulerar Donne som är känd som dragspelaren i dansbandet Donnez!Publicerad:2020-02-04
Joakim "Jocke" Ekelund ny medlem i Alvenfors!

"Ok...vi kan inte hålla oss längre! :-)
Vi presenterar vår nya medlem Joakim "Jocke" Ekelund. Som ni kanske vet kommer han senast från drygt 30 år som gitarrist och tidigare sångare i Kindbergs. Vår nya konstellation kommer att ha smygpremiär 7 mars, när vi spelar i Norge. Sen blir det Sverigepremiär på Dansforumet i Huskvarna 15 mars. Vi hälsar Jocke hjärtligt välkommen och vi längtar tills vi får träffa er ute på dansbanorna.
Dessutom är vi på G med en ny, svängig singel på Spotify inom kort. Så håll utkik här på FB-sidan för releasedatum.
Vi ses!

//Alvenfors"Publicerad:2020-02-04
Voize informerar!

Publicerad:2020-01-31
Ny singel med Titanix!

"Äntligen är den ute, låten där vi som första dansband någonsin samarbetat med världsproducenten Ron Nevison, som är en av de största inom branschen och som spelat in Chicago, Kiss, Heart, Joe Cocker, Survivor, Europe, Thin Lizxy och många, många fler.
Låten är skriven av vår egen Jerry Rolf och med på släppet är ytterligare en låt av honom.
"Här vill jag leva"

Håll till godo!
Titanix ❤"Publicerad:2020-01-27
scotts i BingoLotto!

Efter snart 30 år tillsammans har dansbandsgiganterna Scotts etablerat sig som en av de större inom sin genre. Under lika lång tid har de spridit dansfeber runtom i landet. Dags att stretcha rejält, för den 2 februari, kl. 18.00 i TV4, bjuder de in till dans i BingoLotto!

Publicerad:2020-01-27
Ny singel med Barbados!

Barbados har släppt en ny singel "Tiden Står Stilla".
Lyssna på låten via Spotify.
Publicerad:2020-01-13
Ny singel med Black Jack!

Black Jack har släppt låten "Kåt, glad & tacksam".
Lyssna på låten via Spotify.
Publicerad:2020-01-10
Trummis sökes till Larz-Kristerz!

Vi kör med akustiska mikade trummor. Du ska kunna stämma, byta skinn och hålla utrustningen i skick. Du är flexibel och kan även spela med vispar och blompinnar, är lyhörd och kan både hålla igen volymen men även spela hårt.

Vi gillar då det svänger, så du kan spela typ Texas shuffle och rocksväng.

Du ska spela med tempoclick.

Vi spelar alla våra huvudinstrument i samband med skivinspelningar.

Vi spelar på riktigt dvs helt live så sång lead/stämmor är meriterande.

Har du körkort C och är van att köra orkesterbuss så är det också ett + ; likaså vana med ljud- och ljusutrustning.

Vi spelar ej bara dans utan kör både krogshow och olika varianter på framträdanden.

Utgångsort: Älvdalen/Dalarna.

Som person är du självgående, ser vad som behöver fixas då vi roddar och har en förmåga att tänka musikaliskt utanför boxen.

Maila ditt intresse och CV till Mats på Nöjeskällan.

Publicerad:2020-01-10
Titanix & Ron Nevison!

Publicerad:2020-01-08
Shine gör comeback!

Shine debuterade sommaren 2017 efter månader av förberedelser. Inget lämnades åt slumpen när denna nya konstellation av erfarna musiker lade ner sin själ i  repertoarval och arrangemang samtidigt som man satsade stort med investeringar i såväl teknik som varumärke. Succén var omedelbart ett faktum och året som följde lade Shine ”dansbandssverige” under sina fötter. Den lavinartade framgångens pris blev dock högt och hösten 2018 valde bandet att ta en timeout på obestämd tid.

Spelsugna och med läxor lärda från förra årets dyrköpta erfarenheter bröt Shine tysnaden när de den 16 november återuppstod i samband med Novemberforum på Furuparken i Östersund.

Shine bokas från mars 2020 genom Nöjeskällan.Publicerad:2019-12-18
Ny musikvideo med Callinaz!

Gott folk! Tomten kom tidigt i år, och han  levererade en rykande färsk musikvideo! Ni som kommer ihåg våra bravader  i Småland för ett par månader sedan och undrat vad det handlat om får  här förklaringen! Den är filmad och klippt av Matz Eklund på Filmdirekt. Ni känner kanske igen låten från vår senaste platta. :)

Hoppas ni gillar den!

Gilla och dela för glatta livet och ha en trevlig kväll! :)

Kram!
/Callinaz

Låtinfo:
Titel: Big Blue Eyes
Kompositör: Carolina Skaarup Lagerborg
Mix: Donne Laitila
Master: Uffe Börjesson

All rights reserved.

Ser du ingen video till höger klicka här...
Tillbaka till innehåll